<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1159208090890608&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Digital transformasjon

Digital transformasjon Prosjekter og programmer i
overgangen til en digital verden

Digital transformasjon Prosjekter og programmer i
overgangen til en digital verden

Mot en felles visjon om én journal

Av Lene Skjervheim, 23. juni 2016

Regjeringen ga i går sin tilslutning til at hver innbygger skal ha én journal. Hvordan får man 17.000 virksomheter til å gå i takt for å realisere visjonen?

Helse – og omsorgssektoren er en av de mest kunnskaps-, teknologi-, og informasjonsintensive sektorene vi har. Den er stor og kompleks med over 300.000 ansatte fordelt på omkring 17.000 virksomheter. Det er blant annet statlige sykehus, kommunale sykehjem, selvstendig næringsdrivende fastleger, samt private aktører.

Les artikkel

Interesseområder: Digitalisering, Porteføljestyring

Dele artikkelen:

Velkommen til vår nye blogg om digital transformasjon

Av Christine Høst, 23. juni 2016

"Projects are the means by which we introduce change"

Vi i PwC brenner for prosjekter og prosjektstyring. Ikke for prosjektene i seg selv, men for endringen de er med på å skape, både i næringslivet og i samfunnet. Vår ambisjon er å jobbe sammen med våre kunder med å løse komplekse og viktige problemstillinger, som driver samfunnet og næringslivet fremover.

Les artikkel

Interesseområder: Digitalisering, Prosjektstyring, Gevinstrealisering, Programstyring, Porteføljestyring, Omstilling, Emerging technology

Dele artikkelen: