<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1159208090890608&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Digital transformasjon

Digital transformasjon Prosjekter og programmer i
overgangen til en digital verden

Digital transformasjon Prosjekter og programmer i
overgangen til en digital verden

Slik skaper du tjenester brukerne elsker

Av Renate Enemark Bergersen , 21. november 2018

Det snakkes stadig om tjenestedesign, brukerorientering og design thinking. Likevel er det forbausende mange tjenester som ikke fungerer slik vi ønsker, eller til og med er direkte irriterende å bruke. Så hva skal til for å skape innovative tjenester som brukerne elsker?

 

Du har en skikkelig god ide som du er overbevist om vil være akkurat det brukerne dine trenger. Du setter i gang, men innser etterhvert - og kanskje litt for sent - at det ikke treffer. Hva skjedde?

Kanskje du glemte å spørre brukerne dine om hva de faktisk trenger? Eller kanskje tok du deg ikke tid til å forstå hvordan hverdagen deres ser ut, hvordan din tjeneste passer inn, hva som kan gjøre livet deres enklere eller hva som vil begeistre dem. I stedet så du verden fra ditt ståsted uten å være oppmerksom på hvilke begrensninger det medfører.

Her er noen tips til hva du bør være oppmerksom på for å unngå å havne i denne situasjonen:

Les artikkel

Interesseområder: Innovation, Research, Endringsledelse, Tjenestedesign

Dele artikkelen:

Bridging the technological “valley of death”

Av Alessandro Rossini , 6. november 2018

Five actions for academia and industry to co-create innovation

Les artikkel

Interesseområder: Valley of Death, Technology, Technology Readiness Level, TRL, Technology Research, Research, Innovation, Commercialization, Academia, Industry

Dele artikkelen: