<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1159208090890608&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Seminar: Konkurranserett og innovasjon – et minefelt?

sjakk-konkurranserett ‹ Tilbake til artikler

PwC inviterer, i samarbeid med Konkurransetilsynet, Handelshøyskolen BI og Finance Innovation, til et fagseminar om konkurranserett og innovasjon.

Bedrifter prosesserer og utnytter data i et helt annet omfang enn det som var mulig tidligere. Innovasjon og samarbeid mellom konkurrenter brer om seg sammen med den digitale utviklingen. Gamle markeder får dessuten nye aktører i flere og flere bransjer. 

Dette kan være utfordrende i forhold til konkurranserettens forbudsbestemmelser. Brudd på konkurransereglene kan ha alvorlige konsekvenser. På seminaret vil vi, sammen med spennende foredragsholdere, diskutere hvordan konkurranseregulering kan bidra til å sette forutsigbare rammer for innovasjonsprosesser. Vi vil også debattere hvordan bedrifter kan skape tillit hos klienter og unngå brudd på konkurranseloven.

Dato: 24. mai

Tid: kl. 08.30–10.30

Sted: PwC-bygget, Dronning Eufemias gate 8, 0191 Oslo

Pris: ingen seminaravgift

Servering og registrering 08.00–08.30


Meld deg på her


Foredragsholdere

  • Lars Sørgard, konkurransedirektør i Konkurransetilsynet
  • Christian Riis, professor ved BI, forsker på konkurranse og innovasjon
  • Atle Sivertsen, CEO, Finance Innovation
Even Tukun

Even Tukun

Jeg heter Even Tukun, og jobber som Senior Manager i Advokatfirmaet PwC. Mine fagområder er konkurranserett, personvern og offentlige reguleringer. Jeg er utdannet jurist og siviløkonom og har erfaring fra Konkurransetilsynet og Nasjonal Kommunikasjonsmyndighet hvor jeg har jobbet med begge fagfelt.

Mine interesseområder er konkurranserett og personvern. Jeg ønsker å dele nyheter og informasjon om disse temaene med deg.

Ta gjerne kontakt med meg dersom det er noe du lurer på.

Legg igjen en kommentar