<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1159208090890608&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Iran-seminar i Oslo og Stavanger i morgen

‹ Tilbake til artikler GRA_Blogg_Banner_-_Generell.jpg

Iran, Midtøstens største marked, er i ferd med å åpnes etter en periode med sanksjoner. Dette vil kunne føre en normalisering av handelsforbindelsene med et land med et estimert investeringsbehov på 1 milliard dollar.

Forretningsmulighetene vil være store, men det er også en rekke fallgruver knyttet bl.a. til transparens, forretningsklima, korrupsjon osv. Skal man lykkes i Iran må man ta disse inn over seg. PwC inviterer til seminar for å diskutere slike utfordringer.
 
Program
  • Konserndirektør – Eksport i AKVA group deltar og deler sine erfaringer. I følge den norske ambassaden i Teheran, er AKVA group den norske virksomheten som er kommet lengst og har Iran som ett av sine viktigste eksportmarkeder.
     
  • PwC: Jamie Hepburn (PwC UK), Mats Ruge Holte og Per Kirknes. Jamie er del av PwCs Country Intelligence team i London med hovedfokus på Midt-Østen og Iran. Han er spesialist på å bistå selskap med å forstå og styre politisk-, sanksjons- og sikkerhetsrisiko. Mats er tidligere leder av strategisk analyseenhet hos etterretningstjenesten og har vært kontorsjef for Midtøstenkontoret. Per er jurist og sanksjonsregelekspert. 

Ingen deltakeravgift.

Påmelding for seminaret i Oslo i morgen, den 30.03, kl. 08.30 kan gjøres her: http://portal.oculosdialog.com/pwc/seminar/reg.aspx?sid=518&lang=no&tittel=

Påmelding for seminaret i Stavanger i morgen, den 30.03, kl.16.00 kan gjøres her: http://portal.oculosdialog.com/pwc/seminar/reg.aspx?sid=519&lang=no&tittel=

 

 

Knut Erik Friis

Knut Erik Friis

Jeg heter Knut Erik Friis og jobber som partner i PwCs Granskingsenhet. Jeg arbeider inn mot alle våre tjenesteområder, men har et spesielt fokus mot implementering av antikorrupsjonsprogrammer og håndtering av tredjepartsrisiko for internasjonale virksomheter. I tilknytning til dette har jeg arbeidet med selskaper i Brasil, Etiopia, Indonesia, Haiti. Kasakhstan, Kenya, Libanon, Mexico, Russland, Nigeria, Sør-Sudan, Uganda, USA mv. både i forbindelse med utredninger og antikorrupsjonstiltak. Jeg har også på vegne av Verdensbanken arbeidet for å veilede og monitorere virksomheters implementering av antikorrupsjonstiltak.

Jeg har tidligere arbeidet som strategisk og operativ etteretningsanalytiker og med nasjonal krisehåndtering og beredskap, og har deretter arbeidet med antikorrupsjon og gransking i PwC siden 2006.

I denne bloggen har jeg spesielt lyst å fokusere på trender, forventninger og krav til antikorrupsjon og hvordan virksomheter med enkle praktiske tiltak kan begrense sin eksponering på dette feltet.

Legg igjen en kommentar

Relevante artikler

Les artikkelen

Iran - muligheter og utfordringer

Iran, Midtøstens største marked, er i ferd med å åpnes etter en periode med internasjonale sanksjoner. Dette vil kunne føre til en ...

Les artikkelen