<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1159208090890608&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Granskingsbloggen

Granskingsbloggen Gransking, varsling, økonomisk
kriminalitet og anti-korrupsjon

Granskingsbloggen Gransking, varsling, økonomisk
kriminalitet og anti-korrupsjon

Iran-seminar i Oslo og Stavanger i morgen

Av Knut Erik Friis , 29. mars 2016
GRA_Blogg_Banner_-_Generell.jpg

Iran, Midtøstens største marked, er i ferd med å åpnes etter en periode med sanksjoner. Dette vil kunne føre en normalisering av handelsforbindelsene med et land med et estimert investeringsbehov på 1 milliard dollar.

Forretningsmulighetene vil være store, men det er også en rekke fallgruver knyttet bl.a. til transparens, forretningsklima, korrupsjon osv. Skal man lykkes i Iran må man ta disse inn over seg. PwC inviterer til seminar for å diskutere slike utfordringer.
 
Program
  • Konserndirektør – Eksport i AKVA group deltar og deler sine erfaringer. I følge den norske ambassaden i Teheran, er AKVA group den norske virksomheten som er kommet lengst og har Iran som ett av sine viktigste eksportmarkeder.
     
  • PwC: Jamie Hepburn (PwC UK), Mats Ruge Holte og Per Kirknes. Jamie er del av PwCs Country Intelligence team i London med hovedfokus på Midt-Østen og Iran. Han er spesialist på å bistå selskap med å forstå og styre politisk-, sanksjons- og sikkerhetsrisiko. Mats er tidligere leder av strategisk analyseenhet hos etterretningstjenesten og har vært kontorsjef for Midtøstenkontoret. Per er jurist og sanksjonsregelekspert. 

Ingen deltakeravgift.

Påmelding for seminaret i Oslo i morgen, den 30.03, kl. 08.30 kan gjøres her: http://portal.oculosdialog.com/pwc/seminar/reg.aspx?sid=518&lang=no&tittel=

Påmelding for seminaret i Stavanger i morgen, den 30.03, kl.16.00 kan gjøres her: http://portal.oculosdialog.com/pwc/seminar/reg.aspx?sid=519&lang=no&tittel=

 

 

Interesseområder: Sikkerhet og beredskap

Dele artikkelen:

Knut Erik Friis

Knut Erik Friis

Jeg heter Knut Erik Friis og jobber som partner i PwCs Granskingsenhet. Jeg arbeider inn mot alle våre tjenesteområder, men har et spesielt fokus mot implementering av antikorrupsjonsprogrammer og håndtering av tredjepartsrisiko for internasjonale virksomheter. I tilknytning til dette har jeg arbeidet med selskaper i Brasil, Etiopia, Indonesia, Haiti. Kasakhstan, Kenya, Libanon, Mexico, Russland, Nigeria, Sør-Sudan, Uganda, USA mv. både i forbindelse med utredninger og antikorrupsjonstiltak. Jeg har også på vegne av Verdensbanken arbeidet for å veilede og monitorere virksomheters implementering av antikorrupsjonstiltak.

Jeg har tidligere arbeidet som strategisk og operativ etteretningsanalytiker og med nasjonal krisehåndtering og beredskap, og har deretter arbeidet med antikorrupsjon og gransking i PwC siden 2006.

I denne bloggen har jeg spesielt lyst å fokusere på trender, forventninger og krav til antikorrupsjon og hvordan virksomheter med enkle praktiske tiltak kan begrense sin eksponering på dette feltet.


knut.erik.friis@no.pwc.com
Du finner meg på:

Kommentere