<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1159208090890608&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Hoppe til hovedinnhold
Norges skatteblogg

Norges skatteblogg – om skatter, avgifter
   og forretningsjus

Norges skatteblogg - om skatter, avgifter og forretningsjus

Endringer i avskrivningsreglene for vindkraft

Av Knut Ekern , 11. mai 2016

knut-ekern.jpg

Gunstige avskrivningsregler for vindkraft ble vedtatt 19. juni 2015 for anskaffelser foretatt fra 1. januar 2015, men er ennå ikke trådt i kraft i påvente av EU-godkjenning. De opprinnelig vedtatte reglene er beskrevet her.

I revidert nasjonalbudsjett fremlagt i dag er det foreslått endringer i reglene. Ett av forslagene er at de gunstige avskrivningsreglene ikke vil være anvendelige hvis "arbeid på prosjektet" er påbegynt før lovens vedtagelse 19. juni 2015. Vi viser til en nærmere beskrivelse av forslaget i vår engelske versjon av bloggen.

 

Interesseområder: Næringsbeskatning

Dele artikkelen:

Knut Ekern

Knut Ekern

Jeg heter Knut Ekern og er advokat og partner i Advokatfirmaet PwC. Jeg har omfattende erfaring fra nasjonal og internasjonal skatterådgivning samt transaksjonsstøtte overfor større offentlige og private foretak. Jeg er også samtalepartner for større foretak om policy og internkontrollspørsmål på skatteområdet.

Jeg har erfaring fra bistand overfor mange forskjellige bransjer med hovedvekt på energi hvor jeg er tjenesteansvarlig i vårt firma.

My name is Knut Ekern. Jeg har omfattende erfaring fra nasjonal og internasjonal skatterådgivning samt transaksjonsstøtte overfor større offentlige og private foretak. Jeg er også samtalepartner for større foretak om policy og internkontrollspørsmål på skatteområdet.

Jeg har erfaring fra bistand overfor mange forskjellige bransjer med hovedvekt på energi hvor jeg er tjenesteansvarlig i vårt firma.


knut.ekern@pwc.com
Du finner meg på:

Kommentere

Følg bloggen

Skribenter