<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1159208090890608&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

«Lær litt mer»: Grunnleggende internprising

laer-litt-mer-grunnleggende-internprising ‹ Tilbake til artikler

PwC inviterer til frokostseminarer i grunnleggende internprising. Vi vil ta for oss mange av de praktiske spørsmålene man støter på i arbeidet med interne transaksjoner, og du vil få konkrete tips til prising, dokumentasjon og rapportering.

Sted:

  • Bergen mandag 23. september
  • Stavanger tirsdag 24. september
  • Kristiansand onsdag 16. oktober
  • Trondheim tirsdag 29. oktober
  • Oslo onsdag 30. oktober

Meld deg på her

Velkommen!

Eivind Faafeng Falck-Ytter

Eivind Faafeng Falck-Ytter

Jeg heter Eivind Faafeng Falck-Ytter og er advokat i Advokatfirmaet PwC. Min jobb er å finne gode løsninger for næringslivet, hovedsakelig knyttet til internasjonal selskapsbeskatning, internprising og grenseoverskridende restruktureringer.

Skatteverdenen blir stadig mer internasjonal og kompleks. Ved kjøp og salg av varer og tjenester utenfor Norges grenser må norske virksomheter håndtere skatteregler både i utlandet og i Norge. PwC har kontorer i de fleste land og vi har et unikt nettverk av skatterådgivere som kan bistå med spesialkompetanse på de fleste områder. Jeg håper mine innspill kan gi deg en alternativ innfallsvinkel til ulike temaer enn hva tradisjonelle nyhetsbrev gir.

My name is Eivind Faafeng Falck-Ytter, and I work as a lawyer in PwC Tax & Legal Services. I assist clients in finding solutions mainly within international corporate taxation, transfer pricing and international restructurings.

I hope my contribution to the blog can provide alternative perspectives as a supplement to traditional newsletters.

If you have any questions, comments or input, feel free to contact me!

Legg igjen en kommentar