<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1159208090890608&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Hoppe til hovedinnhold
Norges skatteblogg

Norges skatteblogg – om skatter, avgifter
   og forretningsjus

Norges skatteblogg - om skatter, avgifter og forretningsjus

«Lær litt mer»-podcast 15. mai

Av Therese Karoline Larsen , 15. mai 2019

TLS gruppebilde

Lytt til vår podcast hvor våre fremste eksperter gir deg siste nytt på aktuelle temaer innen skatt, avgift, regnskap, forretningsjus og andre dagsaktuelle temaer.

Tema vi diskuterer i denne episoden:

  • Skattemessig gjennomskjæring. Vil nye regler øke myndighetenes bruk av gjennomskjæring?
  • Skatteplikt på frynsegoder - hvordan skal reglene forstås?

Skattemessig gjennomskjæring lovfestes og endringer vil treffe norsk næringsliv. Vi snakker om hva dette betyr i praksis.

Skattepliktige frynsegoder har vært tema i tidligere podcast, men de nye reglene skaper frustrasjon og de er utfordrende å forstå. Vi tar derfor opp tråden fra sist i håp om at du skal komme nærmere en bedre forståelse for regelverket.

Lytt til episoden her

Neste episode kommer 15. juni og da har vi invitert med oss den nye direktøren for Oslo Børs, Håvard S. Abrahamsen. Følg med!

 

Interesseområder: Næringsbeskatning

Dele artikkelen:

Therese Karoline Larsen

Therese Karoline Larsen

Jeg heter Therese Karoline Larsen og jeg jobber som advokat og partner i Advokatfirmaet PwC. Mitt spesialområde er alle de skattespørsmål som kan oppstå i arbeidsgiver-/arbeidtakerforhold og for oss som personer. Eksempler på områder jeg jobber mye med er arbeidsgiverplikter som rapportering, forskuddstrekk og arbeidsgiveravgift, beskatning av lønn og fordeler, representasjon/kundepleie, incentiv- og bonusordninger, naturalytelser, reiseregninger, firmabilbeskatning, arbeid/virksomhet over landegrensene og mye, mye mer. Jeg har jobbet med dette området siden 2002, og jeg har erfaring fra både Oslo likningskontor og Skattebetalerforeningen.

Jeg blogger fordi jeg synes at det jeg jobber med er spennende og jeg elsker jobben min! Jeg vil gjerne dele min entusiasme for mitt fagområde med andre og spre kunnskap videre. Skatteregler trenger også et kritisk øye, noe jeg gjerne gir.


therese.karoline.larsen@pwc.com
Du finner meg på:

Kommentere

Følg bloggen

Skribenter