<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1159208090890608&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Skatt i den digitale økonomien - Webcast

digital-finance ‹ Tilbake til artikler

 

Meld deg på vår neste webcast, Onsdag, 19 juni 2019, 15:00-16:00

Denne gang er det fokus på siste utvikling innenfor internasjonal beskatning av den digitale økonomien.

Temaet er relevant for de fleste  internasjonale bedrifter, og spesielt for de som har en digital plattform for online salg av varer og tjenester.

OECD jobber for tiden med et internasjonalt rammeverk for beskatningen av dette feltet som vil være relevant for de fleste med internasjonal virksomhet. I tillegg har enkelte jurisdiksjoner innført lokale skatteregler som får betydning for den nye digitale økonomien.

Våre eksperter vil gi deg oversikt over det nye internasjonale digitale skattelandskapet, og vil forklare konsekvensene av de nye digitale skattereglene som blir introdusert i Storbritannia og Frankrike, inkludert praktiske eksempler på hvordan de nye reglene kan påvirke bedrifter.

Webcasten ledes av:

Monica Cohen-Dumani – Partner, International Tax Services, EMEA ITS

Leader – PwC Switzerland

I tillegg vil følgende bidra med innspill:

David Murray – Director, International Tax Policy – PwC UK

Emmanuel Picq – Partner, International Tax – PwC France

Følg denne linken og meld deg på!

Vi ser frem til å diskutere dette viktige temaet med deg!

Tidligere Webcast innenfor internasjonal beskatning kan du finne på denne linken.

Ståle Wangen

Ståle Wangen

Jeg heter Ståle Wangen og jobber som advokat i Advokatfirmaet PwC. Jeg leder PwC Norges avdeling for internasjonal skatt og jobber til daglig med å bistå norske og utenlandske virksomheter med skatteplanlegging, strukturering av kjøp og salg av virksomheter, internprising og andre spørsmål knyttet til bedriftsbeskatning i Norge og utlandet. Jeg har mer enn 20 års erfaring med skatterådgivning.

Skatteverdenen blir stadig mer internasjonal og kompleks. Ved kjøp og salg av varer og tjenester utenfor Norges grenser må norske virksomheter håndtere skatteregler både i utlandet og i Norge. PwC har kontorer i de fleste land og vi har et unikt nettverk av skatterådgivere som kan bistå med spesialkompetanse på de fleste områder. Jeg håper mine innspill kan gi deg en alternativ innfallsvinkel til ulike temaer enn hva tradisjonelle nyhetsbrev gir.

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål, kommentarer eller innspill.

My name is Ståle Wangen and I work as a partner and lawyer in PwC Tax and Legal Services in Oslo. I am head of PwC Norway’s international taxation services, and I have more than 20 years of experience assisting Norwegian and foreign businesses with tax planning, cross border restructuring, mergers and acquisitions (M&A), transfer pricing and other issues related to corporate taxation.

Tax world is becoming more international and complex. Norwegian companies must increasingly handle tax rules abroad. PwC has offices almost all over the world and we have a unique network of tax advisors who can assist with expertise in most areas.

Please feel free to contact me if you have any questions, comments or input.

Legg igjen en kommentar

Relevante artikler

Les artikkelen

Skattesmarte aksjer til ansatte

Vi blir ofte spurt om hva som er den mest skatteoptimale insentivordningen i arbeidsforhold. I mangel av en god opsjonsordning er svaret ...

Les artikkelen
Les artikkelen

«Lær litt mer»-podcast 15. juni

Lytt til vår podcast hvor våre fremste eksperter gir deg siste nytt på aktuelle temaer innen skatt, avgift, regnskap, forretningsjus og ...

Les artikkelen
Les artikkelen

Oppdatering fra Finansdepartementet om skatteFUNN

I et tidligere blogginnlegg omtalte vi Skattedirektoratets nye kommentarer til skatteFUNN-ordningen i skatte-ABC. Kjernen i de aktuelle ...

Les artikkelen