<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1159208090890608&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Hoppe til hovedinnhold
Norges skatteblogg

Norges skatteblogg – om skatter, avgifter
   og forretningsjus

Norges skatteblogg - om skatter, avgifter og forretningsjus

Varslede endringer i rederiskatteordningen - oppdatering

Av Kjetil Vinnes Raknerud , 22. juni 2017

kjetil-raknerud.jpg

Som nevnt i gårsdagens blogg, er dagens rederiskatteordning godkjent av ESA godkjent til og med 30. juni i år. I dag har imidlertid Regjeringen varslet at de vil søke ESA om ytterligere forlengelse ut året, som følge av at ESA trolig ikke vil ferdigbehandle renotifiseringen før til høsten.

Dersom ESA aksepterer dette, vil altså dagens ordning gjelde frem til 31. desember 2017, noe som i så fall innebærer at de varslede endringene trolig ikke vil tre i kraft før 1. januar 2018. Dette vil være en stor fordel for de rederiene som blir omfattet av endringene som er varslet, da disse vil få bedre tid til å vurdere eventuelle endringer/tilpasninger som må gjøres. Vi følger prosessen nøye og kommer med oppdateringer her på bloggen når det skjer noe nytt.

Interesseområder: Næringsbeskatning

Dele artikkelen:

Kjetil Vinnes Raknerud

Kjetil Vinnes Raknerud

Jeg heter Kjetil Raknerud, og jeg jobber som advokat i advokatfirmaet PwC i Bergen. Her jobber jeg først og fremst med skatt, avgift og EØS-rettslige problemstillinger. Jeg har bred erfaring med både nasjonal og internasjonal skatt, og har også arbeidserfaring fra tollmyndighetene med spesialkompetanse innen toll, særavgifter og internasjonal merverdiavgift. Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål eller kommentarer.


kjetil.raknerud@pwc.com
Du finner meg på:

Kommentere

Følg bloggen

Skribenter