<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1159208090890608&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ta del i aktuelle skattesatser og skatteregler i 155 land

‹ Tilbake til artikler

blogg_staale-wangen.jpg

Dersom du er ansvarlig for å håndtere skattespørsmål i et selskap som driver grenseoverskridende handel eller driver virksomhet i andre land kan det være utfordrende å ha oversikt over utenlandske skattesatser og skatteregler til enhver tid. Ikke minst fordi det skjer stadige endringer.

PwC sin bok, "Worldwide Tax Summaries - Corporate Taxes 2016/17" er et nyttig hjelpemiddel for å få rask oversikt over skattesatser og skatteregler i 155 land.

Boken er skrevet av skatteeksperter i PwC over hele verden og er et gratis online oppslagsverk til nytte for oss alle. Boken blir oppdatert en gang i året (sist oppdatert 1. juni 2016) og gir god innblikk i skattereglene.

Online versjonen har også til hensikt å bli oppdatert innen 30 dager dersom det skjer større endringer.

Link til oppslagsverket følger under og vi håper du får glede av dette. På nettsiden er det også mulighet for å bestille boken i papirutgave om det er behov for det.

http://www.pwc.com/taxsummaries

Ståle Wangen

Ståle Wangen

Jeg heter Ståle Wangen og jobber som advokat i Advokatfirmaet PwC. Jeg leder PwC Norges avdeling for internasjonal skatt og jobber til daglig med å bistå norske og utenlandske virksomheter med skatteplanlegging, strukturering av kjøp og salg av virksomheter, internprising og andre spørsmål knyttet til bedriftsbeskatning i Norge og utlandet. Jeg har mer enn 20 års erfaring med skatterådgivning.

Skatteverdenen blir stadig mer internasjonal og kompleks. Ved kjøp og salg av varer og tjenester utenfor Norges grenser må norske virksomheter håndtere skatteregler både i utlandet og i Norge. PwC har kontorer i de fleste land og vi har et unikt nettverk av skatterådgivere som kan bistå med spesialkompetanse på de fleste områder. Jeg håper mine innspill kan gi deg en alternativ innfallsvinkel til ulike temaer enn hva tradisjonelle nyhetsbrev gir.

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål, kommentarer eller innspill.

My name is Ståle Wangen and I work as a partner and lawyer in PwC Tax and Legal Services in Oslo. I am head of PwC Norway’s international taxation services, and I have more than 20 years of experience assisting Norwegian and foreign businesses with tax planning, cross border restructuring, mergers and acquisitions (M&A), transfer pricing and other issues related to corporate taxation.

Tax world is becoming more international and complex. Norwegian companies must increasingly handle tax rules abroad. PwC has offices almost all over the world and we have a unique network of tax advisors who can assist with expertise in most areas.

Please feel free to contact me if you have any questions, comments or input.

Legg igjen en kommentar

Relevante artikler

Les artikkelen

Skattesmarte aksjer til ansatte

Vi blir ofte spurt om hva som er den mest skatteoptimale insentivordningen i arbeidsforhold. I mangel av en god opsjonsordning er svaret ...

Les artikkelen
Les artikkelen

«Lær litt mer»-podcast 15. juni

Lytt til vår podcast hvor våre fremste eksperter gir deg siste nytt på aktuelle temaer innen skatt, avgift, regnskap, forretningsjus og ...

Les artikkelen
Les artikkelen

Skatt i den digitale økonomien - Webcast

  Meld deg på vår neste webcast, Onsdag, 19 juni 2019, 15:00-16:00 Denne gang er det fokus på siste utvikling innenfor internasjonal ...

Les artikkelen